Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ╚Öi Administra╚Ťiei Publice (MDRAP), prin Direc╚Ťia General─â Dezvoltare Regional─â ╚Öi Infrastructur─â, cu sediul în Str. Apolodor, Nr. 17, latura Nord, sector 5, Bucure╚Öti, în calitate de titular al Strategiei integrate de dezvoltare durabil─â a Deltei Dun─ârii, anun╚Ť─â publicul interesat asupra elabor─ârii primei versiuni a Strategiei integrate de dezvoltare durabil─â a Deltei Dun─ârii, pentru care s-a declan╚Öat procedura de evaluare strategic─â de mediu, în conformitate cu prevederile Hot─ârârii de Guvern nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evalu─ârii de mediu pentru planuri ╚Öi programe.

Strategia integrat─â de dezvoltare durabil─â a Deltei Dun─ârii este un document strategic care orienteaz─â dezvoltarea regiunii Deltei Dun─ârii. Acest document este elaborat de Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ╚Öi Administra╚Ťiei Publice cu expertiz─â extern─â din partea B─âncii Mondiale, contractat─â în cadrul proiectului „Strategie integrat─â de dezvoltare durabil─â a Deltei Dun─ârii ╚Öi implementarea acesteia printr-o Investi╚Ťie Teritorial─â Integrat─â”, finan╚Ťat din Programul Opera╚Ťional Asisten╚Ť─â Tehnic─â.

Prima versiune a Strategiei poate fi consultat─â pe site-ul www.mdrap.ro la sec╚Ťiunea “Dezvoltare teritorial─â” sau direct AICI, precum ╚Öi la sediul MDRAP din Strada Apolodor nr.17, sector 1, sediul Ministerului Justi╚Ťiei, telefon: 0372.114.558, de luni pân─â vineri, între orele 9.00-14.00.

De asemenea, prima versiune a Strategiei se reg─âse╚Öte spre consultare ╚Öi pe site-ul Ministerului Mediului, Apelor ╚Öi P─âdurilor - www.mmediu.ro la sec╚Ťiunea ”Domenii”, subsec╚Ťiunea ”Evaluare Impact - Evaluare de mediu pentru strategii/planuri/programe”.

Publicul poate transmite în scris comentarii ╚Öi propuneri privind prima versiune a Strategiei integrate de dezvoltare durabil─â a Deltei Dun─ârii, la adresa MDRAP de mai sus, cât ╚Öi la sediul Ministerului Mediului, Apelor ╚Öi P─âdurilor din Bulevardul Libert─â╚Ťii nr.12, Sector 5, Bucure╚Öti, Direc╚Ťia General─â Evaluare Impact ╚Öi Controlul Polu─ârii, de luni pân─â vineri, între orele 9.00-14.00 ╚Öi la urm─âtoarea adres─â de email: anca.mihaescu@mmediu.ro.

Publicat Joi, 26 Februarie 2015