EFECTUAREA STAGIILOR DE PRACTICA IN CADRUL MINISTERULUI DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE

I. Studentii sau absolventii învatamantului superior care doresc sa efectueze un stagiu de practica în cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice vor depune la registratura ministerului o cerere adresata conducatorului institutiei (formularul este disponibil pe site-ul ministerului).

Cererea va fi depusa la registratura cu minim 15 zile lucratoare înaintea perioadei pentru care se solicita efectuarea stagiului de practica si va cuprinde perioada în care studentul/absolventul de învatamant superior doreste sa efectueze stagiul si domeniul/ domeniile de interes pentru efectuarea stagiului.

La cerere se vor anexa urmatoarele documente:

  • scrisoare de motivatie, cu sublinierea domeniilor de interes pentru efectuarea stagiului de practica;
  • curriculum vitae;
  • adeverinta de student;
  • scrisoare de recomandare din partea unui profesor.

In functie de locurile disponibile pentru stagiile de practica, aplicantii cu dosarele aprobate vor fi anuntati telefonic cu privire la data efectuarii stagiului aprobat.

II. In cazul în care efectuarea stagiului de practica se solicita de catre o institutie de învatamant superior, aceasta va depune o cerere la registratura Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, adresata conducatorului institutiei. Cererea va fi depusa la registratura cu cel putin 20 de zile lucratoare înaintea perioadei pentru care se solicita efectuarea stagiului de practica si va cuprinde perioada pentru care se solicita efectuarea stagiului, precum si numarul studentilor pentru care se solicita efectuarea stagiului de practica.

La cerere se vor anexa urmatoarele documente pentru fiecare student pentru care se solicita efectuarea stagiului de practica:

  • scrisoare de motivatie, cu sublinierea domeniilor de interes;
  • curriculum vitae.

In functie de locurile disponibile pentru stagiile de practica în perioada solicitata, Directia resurse umane va comunica în scris institutiei solicitante raspunsul adecvat, respectiv data efectuarii stagiilor aprobate.

Informatii suplimentare se pot obtine la telefon:
0372111606

Actualizat Luni, 25 Februarie 2019
Fisiere atasate