2002 – 2012 -  aniversare 10 ani de cercetări ESPON

ESPON 2013 – Reteaua europeana de observare a dezvoltarii si coeziunii teritoriale este un program operational în cadrul Obiectivului Cooperare Teritoriala Europeana al Politicii de Coeziune a Uniunii Europene prin care este finantata cercetarea teritoriului european.

România, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si  Administratiei Publice, participa alaturi de toate statele membre ale Uniunii Europene si alte patru state partenere: Norvegia, Elvetia, Islanda si Liechtenstein la implementarea Programului ESPON 2013 – Reteaua europeana de observare a dezvoltarii si coeziunii teritoriale.

Scopul Programului ESPON 2013 este de a sprijini formularea politicii care vizeaza coeziunea si dezvoltarea armonioasa a teritoriului european prin (1) furnizarea de informatii, statistici, analize si scenarii comparabile privind dinamica teritoriului, precum si prin (2) evidentierea capitalului teritoriului si potentialului de dezvoltare a regiunilor si teritoriilor de dimensiuni mai mari, contribuind, astfel, la cresterea competitivitatii, intensificarea cooperarii teritoriale si dezvoltarea durabila si echilibrata a teritoriului european [...]

Pentru a realiza o informare rapida cu privire la oportunitatile de finantare a cercetarii teritoriale oferite prin Programul ESPON 2013 precum si pentru valorificarea la nivel national a studiilor ESPON, este necesar ca informatiile sa fie diseminate unui numar cât mai mare de potentiali beneficiari ai programului. Astfel, avem nevoie de sprijinul dumneavoastra în completarea/actualizarea bazei de date a potentialilor beneficiari ESPON din România. În acest sens, daca doriti sa primiti informatii periodice despre Programul ESPON 2013, va invitam sa completati datele dvs. de contact în formularul atasat si sa-l transmiteti la delia.popa@mdrap.ro.

Formular

Daca nu mai doriti sa primiti informatii privind Programul ESPON 2013 transmiteti un mesaj cu subiectul RENUNT la delia.popa@mdrap.ro.

De asemenea, va recomandam sa va abonati la newsletterul Programului ESPON 2013, în limba engleza, elaborat de catre Unitatea de Coordonare a Programului ESPON 2013 din Luxemburg. Înregistrarea se poate face online la urmatorul link http://www.espon.eu/main/Menu_Press/Menu_Subscribe/contactform.html.

Pentru dezabonare trimiteti in mail pe adresa unsubscribe@espon.eu.

Actualizat Vineri, 11 Ianuarie 2013