Subiecte examen


ANUNT!!! Rezultatele contesta┼úiilor depuse în urma examenului din data de 11.10.2018 privind atestarea tehnico-profesional─â organizat pentru competen╚Ťa expert tehnic pentru domeniul Af (proba interviu)

Rezultate contesta╚Ťii proba interviu domeniul Af


ANUNT!!! Rezultatele contesta╚Ťiilor depuse în urma examenului din data de 8-9 octombrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťa de expert tehnic (proba interviu) – domeniul A1 si A2

Rezultate contesta╚Ťii


Anunt!!! Rezultatele contesta╚Ťiilor depuse în urma examenelor din data de 3 ╚Öi 4 octombrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic (proba scris─â).

Rezultate contesta╚Ťii domeniul B1, D, E, F


ANUNT!!! Rezultatele contesta╚Ťiilor depuse în urma examenelor din data de 16 octombrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťa de expert tehnic (proba interviu) - specialit─â╚Ťile de instala╚Ťii Iint, Ig, Ie


ANUN╚Ü!!! Rezultatele ob╚Ťinute la examenul organizat în data de 17 octombrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťa de expert tehnic – proba interviu - domeniul B1, D, E, F


ANUNT!!! Rezultatele contesta┼úiilor depuse în urma examenului din data de 02.10.2018 privind atestarea tehnico-profesional─â organizat pentru competen╚Ťa de verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic pentru domeniul Af (proba scris─â)

Rezultate contesta╚Ťii domeniul Af


ANUNT!!! Rezultatele contesta╚Ťiilor depuse în urma examenelor din data de 24 septembrie 2018 ┼či 25 septembrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic (proba scris─â)

Rezultate contesta┼úii A4, B2 – drumuri; A4 – tuneluri; A5 - tuneluri


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenul organizat în data de 16 Octombrie 2018, proba interviu, privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťa - expert tehnic:

Rezultate atestare expert tehnic- specialit─â╚Ťile de instala╚Ťii Iint, Ig, Ie


Anunt!!! Rezultatele contesta╚Ťiilor depuse în urma examenului din data de 27 septembrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic (proba scris─â), domeniul de atestare C-securitate la incendiu.

Rezultate contesta╚Ťii subdomeniul Cc ╚Öi subdomeniul Ci


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenul organizat în data de 12 Octombrie 2018, proba interviu, privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťa - expert tehnic:

Rezultate proba interviu - domeniile A9, B7, B9, Se


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenul organizat în data de 11 octombrie 2018, proba interviu, privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťa - expert tehnic in domeniul C – Securitate la incendiu


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute la examenul organizat în data de 8-9 octombrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťa de expert tehnic – proba interviu- domeniul A1 si domeniul A2

Rezultate domeniul A1 si domeniul A2


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenul organizat în data de 11 Octombrie 2018, proba interviu, privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťa - expert tehnic:

Rezultate proba interviu - domeniul Af


ANUNT!!! Rezultatele contesta╚Ťiilor depuse în urma examenelor din data de 28 septembrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic (proba scris─â)

Rezultate contesta╚Ťii specialit─â╚Ťile de instala╚Ťii Iint, Ig, Ie


ANUNT!!! Rezultatele contesta╚Ťiilor depuse în urma examenelor din data de 26 ╚Öi 27 septembrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic (proba scris─â)


ANUNT!!! Sesiunea de examinare (proba interviu) privind atestarea tehnico-profesional─â a specialistilor din constructii, pentru competen╚Ťa de expert tehnic, pentru domeniile de construc┼úii/specialit─â╚Ťile de instala╚Ťii pentru candida┼úii declara┼úi eligibili.

Nr.
crt
Comisiile tehnice de examinare Data desfășurării examenului
- proba interviu -
Ora începerii examenului Locul
desfășurării examenului
1 Comisia tehnic─â de examinare nr. 5
- domeniul de atestare C -
Joi,
11.10.2018
Ora 09.00 Sediul MDRAP, Sala de Consiliu, et. 5
2 Comisia tehnic─â de examinare nr. 4
– domeniul de atestare Af -
Joi
11.10.2018
Ora 13.30 Sediul UTCB - Facultatea de Hidrotehnic─â, Sala de Consiliu, et. 1
3 Comisia tehnic─â de examinare nr. 7
- domenii de atestare A9, B7, B9, B11, Se și Sif -
Vineri,
12.10.2018
Ora 09.00 Sediul UTCB - Facultatea de Hidrotehnic─â, Sala II-7, et. 2
4 Comisia tehnic─â de examinare nr. 8
- specialitati de instala╚Ťii Iint, Ig ╚Öi Ie -
Mar╚Ťi,
16.10.2018
Ora 10.30 Sediul MDRAP, Sala de Consiliu, et. 5
5 Comisia tehnic─â de examinare nr. 3
– domenii de atestare B1,D, E ╚Öi F -
Miercuri,
17.10.2018
Ora 10.00 Sediul MDRAP, Sala de Consiliu, et. 5

Preciz─âri:

1. Sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice - MDRAP - Str. Apolodor nr. 17, et. 5, Sala de Consiliu, Sector 5, Bucuresti (sediul Ministerului Justitiei);
2. Sediul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti - UTCB – Bdul Lacul Tei, nr. 124, Bucuresti, Sector 2;
3. În data ╚Öi la ora programat─â, candida╚Ťii sunt accepta╚Ťi în sala de examen pe baza actului de identitate.
4. Orice încercare de fraud─â, prin utilizarea telefoanelor mobile sau a altor dispozitive electronice de comunicare la distan╚Ť─â, de stocare/înregistrare a datelor se sanc╚Ťioneaz─â cu eliminarea candidatului din examen.
5. Eliminarea din examen se face în prezen╚Ťa întregii comisii de examinare ╚Öi se consemneaz─â în procesul-verbal al examenului.


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenul organizat în data de 04 octombrie 2018, proba interviu, privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťa - expert tehnic:


ANUN╚Ü!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenul organizat în data de 3 Octombrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic:

ANUN╚Ü!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenul organizat în data de 4 Octombrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic:


ANUNT!!! Sesiunea de examinare (proba interviu) privind atestarea tehnico-profesional─â pentru competen╚Ťa expert tehnic - domeniile de construc┼úii: A1 ╚Öi A2, pentru candida┼úii declara┼úi eligibili.

Preciz─âri:

1. Locul desf─â╚Öur─ârii: Universitatea Tehnic─â de Construc╚Ťii Bucure╚Öti – Facultatea de Construc╚Ťii Civile, Industriale ╚Öi Agricole (B-dul Lacul Tei nr. 124, Sector 2, Bucure╚Öti) Sala I.4 – Etaj 1.
2. Data ┼či ora interviului: Luni, 08.10.2018, ora: 09:00.
3. În data ╚Öi la ora programat─â, candida╚Ťii vor intra în sal─â în ordine alfabetic─â, doar pe baza actului de identitate.
4. Orice încercare de fraud─â, prin utilizarea telefoanelor mobile sau a altor dispozitive electronice de comunicare la distan╚Ť─â, de stocare/înregistrare a datelor, în timpul desf─â╚Öur─ârii examenului de atestare, se sanc╚Ťioneaz─â cu eliminarea candidatului din examen.
5. Eliminarea din examen se face în prezen╚Ťa membrilor comisiei de examinare ╚Öi se consemneaz─â în procesul-verbal al examenului.

Anunt!!! Rezultatele contesta╚Ťiilor depuse în urma examenelor din data de 24 septembrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic (proba scris─â)


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenul organizat în data de 3 Octombrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic:


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenul organizat în data de 2 Octombrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic:


ANUNT!!! Sesiunea de examinare (proba interviu) privind atestarea tehnico-profesional─â pentru competen╚Ťa expert tehnic, pentru domeniile de construc┼úii: A4, A5, B2, B3, pentru candida┼úii declara┼úi eligibili.
Preciz─âri:

1. Locul desfășurării: Str. Apolodor nr. 17, et. 5, Sala de Consiliu, Sector 5, Bucuresti (sediul Ministerului Justitiei).
2. Data ┼či ora interviului: joi, 04.10.2018, ora: 10:00.
3. În data ╚Öi la ora programat─â, candida╚Ťii sunt accepta╚Ťi în sala de examen pe baza actului de identitate.
4. Orice încercare de fraud─â, prin utilizarea telefoanelor mobile sau a altor dispozitive electronice de comunicare la distan╚Ť─â, de stocare/înregistrare a datelor sau a altor materiale care nu fac parte din bibliografia publicat─â, în timpul desf─â╚Öur─ârii examenului de atestare, se sanc╚Ťioneaz─â cu eliminarea candidatului din examen.
5. Eliminarea din examen se face în prezen╚Ťa întregii comisii de examinare ╚Öi se consemneaz─â în procesul-verbal al examenului.


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenul organizat în data de 28 Septembrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic:


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenul organizat în data de 27 Septembrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert ethnic:


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenele organizate în data de 26 Septembrie 2018 ╚Öi 27 Septembrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic:


ANUNT!!! Rezultatele ob╚Ťinute de candida╚Ťii înscri╚Öi la examenele organizate în data de 24 septembrie 2018 ╚Öi 25 septembrie 2018 privind atestarea tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în construc╚Ťii pentru competen╚Ťele: verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic:


ANUNT!!!

Lista candida╚Ťilor  înscri╚Öi la examenele de atestare tehnico-profesional─â pentru competen╚Ťele de verificatori proiecte/exper╚Ťi tehnici - sesiunea septembrie - octombrie 2018

Calendar actualizat al sesiunii de examinare din perioada 24.09.-07.10.2018 privind atestarea tehnico-profesional─â pentru competen╚Ťele: verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic, în urm─âtoarele domenii de construc┼úii ╚Öi specialit─â╚Ťi de instala╚Ťii:

Nr. crt. Comisiile tehnice
de examinare
Data desfășurării examenului
- proba scris─â -
Ora începerii examenului Lista candida╚Ťilor programa╚Ťi pentru examenele de atestare
1

Comisia tehnic─â de examinare nr. 1
- domenii de atestare A1 și A2 -

Luni,
24.09.2018
Orele 10.00-13.00 domeniul de atestare A1 Anexa 1
Orele 14.00-17.00 domeniul de atestare A2
2
Comisia tehnic─â de examinare nr. 2
– domenii de atestare A4, A5,
B2 și B3 -
Luni,
24.09.2018
Orele 10.00-13.00 domenii de atestare A4, B2 Anexa 2
Orele 14.00-17.00 domenii de atestare A4, B2
Mar╚Ťi,
25.09.2018
Orele 10.00-13.00 domenii de atestare A4, B2
Orele 14.00-17.00 domenii de atestare A5, B3
3 Comisia tehnic─â de examinare nr. 3
– domenii de atestare B1,D, E ╚Öi F -
Miercuri,
03.10.2018
Orele 10.00-13.00 domeniul de atestare D Anexa 3
Orele 14.00-17.00 domenii de atestare B1
Joi,
04.10.2018
Orele 10.00-13.00 domeniul de atestare E
Orele 14.00-17.00 domenii de atestare F
4
Comisia tehnic─â de examinare nr. 4
- domeniul de atestare Af -
Mar╚Ťi,
02.10.2018
Orele 10.00-13.00 domeniul de atestare Af Anexa 4
5
Comisia tehnic─â de examinare nr. 5 
- domeniul de atestare C -
Joi,
27.09.2018
Orele 10.00-13.00 subdomeniul de atestare Ci Anexa 5
Orele 14.00-17.00 subdomeniul de atestare Cc
6
Comisia tehnic─â de examinare nr. 7 
- domenii de atestare A9, B7, B9, B11, Se și Sif -
Miercuri,
26.09.2018
Orele 10.00-13.00 domeniul de atestare Se Anexa 6
Orele 14.00-17.00 domeniul de atestare
B11
Joi,
27.09.2018
Orele 10.00-13.00 domeniul de atestare A9, Sif
Orele 14.00-17.00 domenii de atestare
B7, B9
7
Comisia tehnic─â de examinare nr. 8 
- specialitati de instala╚Ťii Iint, Ig ╚Öi Ie -
Vineri,
28.09.2018
Orele 10.00-13.00 specialit─â╚Ťi de atestare Ie, Ig, Iint Anexa 7
Orele 14.00-17.00 specialit─â╚Ťi de atestare Ie, Ig, Iint

Preciz─âri:

1. Locul desf─â╚Öur─ârii: examenele de atestare tehnico-profesional─â se organizeaz─â la sediul Universit─â╚Ťii Tehnice de Construc╚Ťii Bucure╚Öti – Facultatea de Construc╚Ťii Civile, Industriale ╚Öi Agricole, salile II-1, II-2, III-1, III-2 din B-dul Lacul Tei, nr. 124, sector 2, Bucure╚Öti.
2. Examenul de atestare pentru domeniul Af se va desf─â╚Öura în cadrul Universit─â╚Ťii Tehnice de Construc╚Ťii Bucure╚Öti - Facultatea de Hidrotehnic─â, Sala II-7, din B-dul Lacul Tei, nr. 124, sector 2, Bucure╚Öti.
3. Data ╚Öi ora interviului vor fi comunicate ulterior sus╚Ťinerii probei scrise ╚Öi solu╚Ťion─ârii contesta╚Ťilor.
4. Este recomandat─â de┼úinerea de c─âtre fiecare candidat a unui calculator ┼čtiin┼úific în vederea efectu─ârii calculelor necesare rezolv─ârii aplica┼úiilor practice.
5. Proba scris─â const─â în rezolvarea de c─âtre candida╚Ťi a 4 subiecte, astfel:

 • 1 subiect din legisla╚Ťia primar─â ╚Öi secundar─â relevant─â constând într-o spe╚Ť─â simpl─â pe care verificatorul de proiecte/expertul tehnic o poate întâlni în practic─â sau referitoare la sistemul legal de asigurare a calit─â╚Ťii în construc╚Ťii
 • 3 subiecte cu con╚Ťinut tehnic în scopul verific─ârii capacit─â╚Ťii de sintez─â a cuno╚Ötin╚Ťelor tehnice ╚Öi a prevederilor normative ╚Öi a capacit─â╚Ťii de rezolvare a unor probleme practice, prin metode tehnice specifice ingineriei sau arhitecturii.

6. În data ╚Öi la ora programat─â, candida╚Ťii sunt accepta╚Ťi în sala de examen pe baza actului de identitate.
7. Intrarea candida╚Ťilor în sala de examen nu este permis─â dup─â ora programat─â pentru începerea examenului.
8. Candida╚Ťii pot avea asupra lor, pe suport hârtie, documentele prev─âzute în bibliografia publicat─â pe pagina web a autorit─â╚Ťii competente, pe care le pot consulta pentru clarificarea abord─ârii subiectelor, dup─â caz.
9. Orice încercare de fraud─â, prin utilizarea telefoanelor mobile sau a altor dispozitive electronice de comunicare la distan╚Ť─â, de stocare/înregistrare a datelor sau a altor materiale care nu fac parte din bibliografia publicat─â, în timpul desf─â╚Öur─ârii examenului de atestare, se sanc╚Ťioneaz─â cu eliminarea candidatului din examen.
10. Eliminarea din examen se face în prezen╚Ťa întregii comisii de examinare ╚Öi se consemneaz─â în procesul-verbal al examenului.


ANUNT!!!

Lista candidatilor înscrisi la examenele de atestare tehnico-profesionala pentru competentele de verificatori de proiecte/experti tehnici – sesiunea septembrie-octombrie 2018

Liste candida╚Ťi distribui╚Ťi pe comisii de examinare:

 • Comisia de examinare nr. 1 – Anexa 1
 • Comisia de examinare nr. 2 – Anexa 2
 • Comisia de examinare nr. 3 – Anexa 3
 • Comisia de examinare nr. 4 – Anexa 4
 • Comisia de examinare nr. 5 – Anexa 5
 • Comisia de examinare nr. 7 – Anexa 6
 • Comisia de examinare nr. 8 – Anexa 7

ANUNT!!!

MINISTERUL DEZVOLT─éRII REGIONALE ╚śI ADMINISTRA╚ÜIEI PUBLICE

Direc╚Ťia General─â Dezvoltare Regional─â ╚Öi Infrastructur─â

ANUNȚ DE PARTICIPARE

În perioada 24.09-07.10.2018 se organizeaz─â sesiunea de examene privind atestarea tehnico-profesional─â pentru competen╚Ťele verificator de proiecte ╚Öi expert tehnic, în urm─âtoarele domenii de construc┼úii ╚Öi specialit─â╚Ťi de instala╚Ťii:

Nr.
crt
Comisiile tehnice
de examinare

Data desfășurării examenului

proba scris─â

Ora începerii examenului Candida┼úi Lista candida╚Ťilor programa╚Ťi pentru examenele de atestare
1

Comisia tehnic─â de examinare nr. 1

– domenii de atestare A1 ╚Öi A2 -

Luni,

24 septembrie 2018

12.00 77 Anexa 1
2

Comisia tehnic─â de examinare nr. 2

– domenii de atestare A4, A5, B2 ╚Öi B3 -

Luni,

24 Septembrie 2018

12.00 26 Anexa 2
3

Comisia tehnic─â de examinare nr. 3

– domenii de atestare B1,D, E ╚Öi F -

Miercuri,

03 octombrie 2018

12.00 70 Anexa 3
4

Comisia tehnic─â de examinare nr. 4

- domeniul de atestare Af -   

Mar╚Ťi,

02 octombrie 2018

12.00 22 Anexa 4
5

Comisia tehnic─â de examinare nr. 5

- domeniul de atestare C -

Joi,

27 septembrie 2018

12.00 111 Anexa 5
6

Comisia tehnic─â de examinare nr. 7

- domenii de atestare A9, B7, B9, B11, Se și Sif -

Miercuri,

26 septembrie 2018

12.00 48 Anexa 6
7

Comisia tehnic─â de examinare nr. 8

- specialitati de instala╚Ťii Iint,

Ig și Ie -

Vineri,

28 septembrie 2016

12.00 86 Anexa 7

Preciz─âri:

1. Locul desfășurării: examenele de atestare tehnico-profesională se organizează la sediul UTCB, din B-dul Lacul Tei, nr. 124.
2. Accesul candida╚Ťilor în sala de examen este permis doar pe baza actului de identitate.
3. Pentru candida╚Ťii care solicit─â atestarea ca exper╚Ťi tehnici, data ╚Öi ora interviului vor fi comunicate ulterior sus╚Ťinerii probei scrise ╚Öi solu╚Ťion─ârii contesta╚Ťiilor.
4. La proba scris─â particip─â:

 • candida╚Ťii  declara╚Ťi eligibili care opteaz─â pentru atestarea ca verificatori de proiecte;
 • candida╚Ťii declara╚Ťi eligibili care opteaz─â pentru atestarea ca exper╚Ťi tehnici ╚Öi care nu au atestat de verificator de proiecte.

5. Candida╚Ťii care de╚Ťin atestat de verificator de proiecte pe domeniul de construc╚Ťii/specialitatea de instala╚Ťii pentru care solicit─â atestare ca exper╚Ťi tehnici vor participa doar la sus╚Ťinerea probei de interviu.
6. Candida╚Ťii eligibili pentru mai multe domenii de construc╚Ťii / specialit─â╚Ťi de instala╚Ťii vor sus╚Ťine la alegere examenul pentru un singur domeniu de construc╚Ťii sau o singur─â specialitate de instala╚Ťii, la data la care sunt programa╚Ťi pentru desf─â╚Öurarea examenului.
7. Examenul se sus╚Ťine pe întreg domeniul de construc╚Ťii, respectiv specialitate de instala╚Ťii, conform OMDRAP nr. 2264/2018.
8. În situa╚Ťia în care candida╚Ťii de╚Ťin atestat pentru un subdomeniu din cadrul unui domeniu de construc╚Ťii sau pentru o specialitate  de instala╚Ťii , ace╚Ötia vor sus╚Ťine examenul doar pentru subdomeniul sau specialitatea  în completarea celui/celei  pentru care este deja atestat.

Pentru informa╚Ťii suplimentare: tel. 0372 114 573 ; 0372 114 589; 0372 114 585.


ERAT─é privind Bibliografia pentru examenul de atestare a verificatorilor de proiecte si exper╚Ťilor tehnici, pentru cerin╚Ťa fundamental─â C- securitate la incendiu, afi╚Öat─â pe site-ul MDRAP în data de 22.08.2018.

Avand în vedere eroarea material─â produs─â la publicarea Bibliografiei pentru examenul de atestare a verificatorilor de proiecte si expertilor tehnici, pentru cerinta fundamentala C- securitate la incendiu, respectiv publicarea unei bibliografii comune în condi╚Ťiile în care atestarea speciali╚Ötilor se va efectua separat pentru construc╚Ťii ╚Öi instala╚Ťii, este necesar─â înlocuirea acesteia cu una diferen╚Ťiat─â.
Cc- Securitate la incendiu pentru construc┼úii în toate domeniile
Ci - Securitate la incendiu pentru instala╚Ťii în toate specialit─â╚Ťile

Astfel bibliografia valabil─â pentru sesiunea de atestare ce va avea loc în perioada 24.09 - 07.10.2018 pentru cerin╚Ťa fundamental─â C- securitate la incendiu este cea publicat─â în data de 27.08.2018, cea publicat─â în data de 22.08.2018 pierzându-si valabilitatea.


ANUNT!!! Bibliografie pentru examenele de atestare tehnico-profesional─â a speciali╚Ötilor cu activitate în constructii, respectiv verificatori de proiecte ╚Öi experti tehnici, aferent─â urm─âtoarelor domenii ╚Öi specialit─â╚Ťi: (publicat: 22.08.2018)

Examenele se vor organiza la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti – Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole, din Bdul Lacul Tei, nr. 124, în perioada 24.09 - 07.10.2018.

Programul de desfăsurare a examenelor se va afișa pe site-ul MDRAP după data de 1 septembrie 2018.

Candida╚Ťii cu dosare înregistrate la registratura general─â a autorit─â╚Ťii competente dup─â data de 27.08.2018 vor fi programa╚Ťi pentru urm─âtoare sesiune de examene.

Actualizat Vineri, 21 Decembrie 2018