ANUNT !!!

Începând cu ziua de vineri, 11 ianuarie 2019, speciali┼čtii cu activitate în construc┼úii, care au promovat examenele de atestare tehnico-profesional─â pentru competen┼úele de expert tehnic / verificator de proiecte, organizate în sesiunea septembrie-octombrie 2018, se pot prezenta zilnic, între orele 11.00 – 12.00, cu excep┼úia zilelor nelucr─âtoare, la sediul MDRAP din corpul de cl─âdire al Ministerului Justi┼úiei, parter, intrarea din str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucure┼čti, pentru ridicarea certificatelor de atestare tehnico-profesional─â, a legitima┼úiilor aferente acestora, precum ┼či a adeverin┼úelor pentru confec┼úionarea ┼čtampilelor.

Eliberarea documentelor se face personal, pe baza actului de identitate în termen de valabilitate. (publicat: 10-01-2019)


ANUNT !!! Ordinul nr. 2264/28.02.2018 pentru aprobarea Procedurii privind atestarea verificatorilor de proiecte Si a expertilor tehnici in constructii (publicat: 10-04-2018)

Not─â de informare privind protec┼úia datelor personale (publicat: 20-01-2015)

  • birou.atestari@mdrap.ro adresa la care se pot transmite în format electronic – scanate - doar copii dup─â c─âr╚Ťile de identitate ale speciali╚Ötilor precum ╚Öi alte copii ale documentelor solicitate de MDRAP în completarea dosarului depus de solicitan╚Ťi în vederea înscrierii la examenul de atestare pentru competen╚Ťele: verificator de proiecte, expert tehnic ╚Öi/sau auditor energetic ╚Öi pentru prelungirea vizei /valabilit─â┼úii dreptului de practic─â pe legitima╚Ťiile aferente certificatelor de atestare.
    La aceast─â adres─â de e-mail nu se vor transmite adrese sau solicit─âri, ci doar documente scanate, în completare la dosare.
Actualizat Joi, 10 Ianuarie 2019
Subsectiuni