Programul Interreg V-A Romania – Ungaria anunta semnarea, de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice din Romania, in calitate de Autoritate de Management a Programului, a 6 contracte de finantare selectate in cadrul celui de-al treilea Apel Deschis.

Cele 6 proiecte contractate au o valoare totala de 10.667.312,07 Euro, din care 8.682.073,39 Euro reprezinta finantarea din Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Alocarea fondurilor FEDR este de 4.741.279,58 Euro pentru beneficiarii romani, respectiv 3.940.793,81 Euro pentru beneficiarii maghiari.

Proiectele contractate vizeaza dezvoltarea si imbunatatirea sistemelor de transport ecologice (Prioritatea de investitie 7/c), sustinerea cresterii eficiente a ocuparii fortei de munca prin dezvoltarea potentialului endogen (Prioritatea de investitie 8/b), respectiv investitiile in infrastructura de sanatate (Prioritatea de investitie 9/a).

Le dorim succes beneficiarilor in implementarea proiectelor si ii asiguram de intregul sprijin din partea structurilor Programului in realizarea actiunilor si atingerea obiectivelor stabilite.

Pentru a vizualiza detalii privind cele 6 proiecte contractate, click aici.

Publicat Marti, 2 Aprilie 2019