Secretariatul Tehnic Comun pentru Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020 (Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est) dorește să angajeaze experți evaluatori pentru evaluarea calitativă (tehnică și financiară) și evaluarea din punct de vedere al ajutorului de stat a proiectelor depuse în cadrul celui de-al doilea apel finanțat prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

Pentru mai multe informații privind posturile vacante, criteriile de selecție, precum și procedura de aplicare și recrutare vă rugăm să accesați următorul link către site-ul programului.

Cei interesați sunt invitați să transmită documentele solicitate până la data de 08.02.2019, orele 23:59 (ora României), la adresa de email recruitment@adrse.ro.


Programul Operațional Comun Bazinul Marii Negre 2014-2020 este unul dintre programele operaționale de cooperare transfrontalieră implementate în România, in parteneriat cu alte 7 state din Bazinul Mării Negre. Programul este cofinanțat din Instrumentul European de Vecinatate și gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), în calitate de Autoritate de Management și Autoritate Națională.

Publicat Vineri, 11 Ianuarie 2019