Sarbatoriti împreuna cu noi Ziua Cooperarii Europene!

Ziua Cooperarii Europene are ca principal obiectiv celebrarea cooperarii între regiuni si tari europene. În fiecare an, în Europa sunt organizate evenimente cu scopul de a atrage atentia publicului larg cu privire la beneficiile cooperarii teritoriale.

În acest context, va invitam sa luati parte la un eveniment original, organizat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria. Acesta se desfasoara pe ambele laturi ale granitei - în 25-26 septembrie 2017 la Debrecen, Ungaria, iar în 28-29 septembrie 2017, la Timisoara, România.

Va asteptam pe toti sa va alaturati acestei sarbatori pline de culoare, marcata de numeroase surprize, cum ar fi o cabina foto cu accesorii creative, un pavilion ROHU, precum si o serie de concursuri cu premii!

Obiectivul evenimentului nostru este de a creste gradul de constientizare cu privire la prezenta cooperarii teritoriale si a importantei acesteia în regiune, într-un context informal, incluziv si atractiv, prin implicarea unei categorii cât mai largi de public: parti interesate, potentiali beneficiari si cetatenii din zona de frontiera, inclusiv a celor care în mod obisnuit, nu sunt implicati în initiative europene.

Publicat Luni, 18 Septembrie 2017