Stimați potenţiali beneficiari de finanțare în cadrul programului, opinia dumneavoastră contează!
Vă aducem la cunoștință faptul că în perioada 6 - 15 septembrie 2017, este posibil să fiți contactați de către ACZ Consulting şi invitaţi să participați la un sondaj de opinie sau/şi interviu, având ca subiect principal activitățile de comunicare deja implementate de către Program.

În lunile următoare se derulează contractul  având ca obiect ”Evaluare activității de comunicare în sprijinul potențialilor beneficiari din cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria”.  ACZ Consulting, companie contractată de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Program, desfășoară evaluarea activităților de comunicare implementate până în prezent, cu scopul de a identifica impactul acestor activități și a face recomandări în baza rezultatelor obținute.

În vederea atingerii obiectivelor propuse prin contract, vă adresăm rugămintea de a acorda sprijinul dumneavoastră echipei de experți ai ACZ Consulting.

Vă rugăm să alocați câteva minute din timpul dumneavoastră pentru a răspunde pe scurt la chestionarul pe care îl veți primi prin e-mail, sau pentru a participa la interviu. Chestionarul este disponibil în toate cele trei limbi ale Programului: Romanian version / English version / Hungarian version

Sondajul de opinie este voluntar şi anonim. Informaţiile colectate urmare a acestuia vor fi procesate şi agregate de experții ACZ Consulting şi vor contribui substanţial la creșterea eficienței acțiunilor de informare și de comunicare  ale Programului.

Contăm pe cooperarea dumneavoastră şi vă mulţumim pentru timpul acordat și pentru implicare!

Publicat Joi, 7 Septembrie 2017