Agenda minister

 

Stimati potentiali beneficiari de finantare în cadrul programului, opinia dumneavoastra conteaza!
Va aducem la cunostinta faptul ca în perioada 6 - 15 septembrie 2017, este posibil sa fiti contactati de catre ACZ Consulting si invitati sa participati la un sondaj de opinie sau/si interviu, având ca subiect principal activitatile de comunicare deja implementate de catre Program.

În lunile urmatoare se deruleaza contractul având ca obiect ”Evaluare activitatii de comunicare în sprijinul potentialilor beneficiari din cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria”.  ACZ Consulting, companie contractata de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Program, desfasoara evaluarea activitatilor de comunicare implementate pâna în prezent, cu scopul de a identifica impactul acestor activitati si a face recomandari în baza rezultatelor obtinute.

În vederea atingerii obiectivelor propuse prin contract, va adresam rugamintea de a acorda sprijinul dumneavoastra echipei de experti ai ACZ Consulting.

Va rugam sa alocati câteva minute din timpul dumneavoastra pentru a raspunde pe scurt la chestionarul pe care îl veti primi prin e-mail, sau pentru a participa la interviu. Chestionarul este disponibil în toate cele trei limbi ale Programului: Romanian version / English version / Hungarian version

Sondajul de opinie este voluntar si anonim. Informatiile colectate urmare a acestuia vor fi procesate si agregate de expertii ACZ Consulting si vor contribui substantial la cresterea eficientei actiunilor de informare si de comunicare  ale Programului.

Contam pe cooperarea dumneavoastra si va multumim pentru timpul acordat si pentru implicare!

Publicat Joi, 7 Septembrie 2017