Agenda minister

 

Programul Interreg V-A Romania-Ungaria

Va aducem la cunostinta ca perioada de depunere a aplicatiilor pentru al doilea Apel deschis (propuneri de proiecte normale) este prelungita pâna la data de 30.09.2017, ora 16:00 (EET).

De asemenea, va informam ca pachetul aplicatiei pentru al doilea Apel Deschis (propuneri de proiecte normale) a fost revizuit. Corrigendum-ul nr. 1, aferent Apelului deschis poate fi accesat pe pagina de internet a Programului, în cadrul sectiunii Apeluri de proiecte, împreuna cu Ghidul Solicitantului pentru proiecte normale, actualizat.

NOTA pentru aplicantii care au obtinut deja Extrasul de carte funciara: cu referire la cerinta din Ghidul Solicitantului, potrivit careia extrasul de carte funciara (title deed / tulajdoni lap másolat) eliberat de catre Oficiu de Cadastru, pentru fiecare imobil (teren si/sau cladire) afectat de investitie, nu poate fi mai vechi de 30 de zile calendaristice, mentionam ca respectivul document îsi mentine valabilitatea, în cazul în care nu a trecut mai mult de o luna între data emiterii documentului si data depunerii aplicatiei în eMS.

Potentialii aplicanti sunt rugati sa ia la cunostinta aceste modificari de ordin tehnic si sa foloseasca varianta actualizata a Pachetului aplicatiei.

Publicat Miercuri, 6 Septembrie 2017