BINE ATI VENIT PE PAGINA PUNCTULUI NATIONAL DE DISEMINARE URBACT II DIN ROMANIA!

URBACT este un program european care faciliteaza schimbul de informatii in vederea promovarii dezvoltarii urbane durabile. Programul ofera posibilitatea oraselor sa conlucreze in vederea rezolvarii provocarilor urbane majore, confirmand, totodata, rolul crucial pe care centrele urbane il au în confruntarea cu schimbarile actuale ale societatii.

URBACT sustine orasele în dezvoltarea de solutii pragmatice, noi si durabile, care îmbina într-o abordare integrata aspecte sociale, economice si de mediu înconjurator. Programul faciliteaza schimbul de bune practici si experiente între toti specialistii europeni implicati în domeniul politicii urbane.

În prezent, în Programul URBACT sunt implicate 300 de orase, 29 de tari si 5000 de participanti activi.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati pagina Programului URBACT.

Din anul 2012, Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare în Construcţii, Urbanism şi Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC (INCD URBAN-INCERC), în prezent aflat în subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale, îndeplineşte rolul de Punct Naţional de Diseminare (PND) URBACT în România, pentru o perioadă contractuală de doi ani (2012 - 2014).  Buletinele lunare URBACT, conţinând note, rapoarte şi ştiri din domeniul dezvoltării urbane durabile, vor putea fi consultate în continuare şi pe această pagină.

Persoane de contact PND URBACT:
Jianca ȘTEFAN, email: jianca.stefan@incd.ro
http://www.incd.ro/urbact

Actualizat Marti, 10 Martie 2015
Subsectiuni