Programul Romania-Serbia 2014-2020: Noul termen pentru depunerea propunerilor de proiecte este 1 februarie 2016

Vineri, 11 Decembrie 2015

În data de 11 decembrie a.c., Comitetul Comun de Monitorizare al Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalier─â România-Serbia a aprobat, prin procedur─â scris─â, corrigendumurile la ghidurile aplicantului pentru primul apel pentru propuneri de proiecte (inclusiv pentru proiectele strategice).

Corrigendumurile aduc o serie de clarific─âri necesare poten┼úialilor beneficiari cu privire la modul de completare a formularului aplicativ, bugetul proiectului ┼či condi┼úiile de eligibilitate a aplican┼úilor, precum ┼či o prelungire a termenului limit─â pentru depunerea propunerilor de proiecte.

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontalier─â România – Serbia a fost aprobat de c─âtre Comisia European─â în data de 6 august 2015, iar primul apel pentru propuneri de proiecte a fost lansat în data de 15 septembrie 2015 ┼či are un buget de aproximativ 50 mil. euro, din care aproximativ 22 mil. euro vor fi dedicate proiectelor strategice. Noul termen pentru depunerea propunerilor de proiecte, conform corrigendumului, este 1 februarie 2016, în timp ce termenul pentru proiectele strategice r─âmâne 15 martie 2016.

Poten╚Ťialii beneficiari, precum ╚Öi to╚Ťi cei interesa╚Ťi de cooperarea transfrontalier─â româno-sârb─â în cadrul Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalier─â România - Serbia pot accesa ghidurile aplicantului pentru primul apel pentru propuneri de proiecte (inclusiv pentru proiectele strategice), precum ┼či corrigendumurile acestora accesând sec╚Ťiunea 2014-2020 din cadrul site-urilor: www.brct-timisoara.ro ╚Öi www.romania-serbia.net.