POR - Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investitie 1.1, Operatiunea C - IMM in parteneriat cu ITT, in consultare publica

Vineri, 12 Mai 2017

Autoritatea de Management pentru Programul Opera┼úional Regional (POR) a publicat ast─âzi, 12.05.017 a.c., în consultare public─â Ghidului Solicitantului. Condi╚Ťii specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei 1 "Promovarea transferului tehnologic", Prioritatea de investi╚Ťii 1.1, opera╚Ťiunea C - IMM în parteneriat cu entit─â╚Ťile de inovare si transfer tehnologic (ITT).

Eventualele observa╚Ťii asupra ghidul propus se vor transmite la adresa de email regio@mdrap.ro, pân─â la data de 28.05.2017, ora 16.00. La acestea se va r─âspunde centralizat odat─â cu publicarea documentului aprobat sau odat─â cu o nou─â consultare public─â a documentului men╚Ťionat, dac─â va fi cazul.

Nu se va r─âspunde la solicit─ârile transmise de c─âtre poten╚Ťialii solicitan╚Ťi care implic─â analize privind încadrarea în prevederile ghidului specific ╚Öi respectarea criterilor de conformitate/ eligibilitate. AMPOR va realiza respectivele verific─âri numai pentru solicitan╚Ťii la finan╚Ťare, ulterior deschiderii apelului de proiecte.

Forma final─â a ghidului va fi publicat─â odat─â cu finalizarea analizelor regionale privind identificarea domeniilor regionale de specializare inteligent─â.