POR - Ghidului solicitantului pentru Axa prioritara 7/7.1 - Infrastructura de turism - SUERD - in consultare publica

Vineri, 26 Mai 2017

Autoritatea de Management pentru Programul Opera┼úional Regional (POR) a publicat în data de 26 mai 2017, spre consultare public─â, Ghidul Solicitantului. Condi╚Ťii specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei prioritare 7 – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabil─â a turismului, Prioritatea de investi┼úii 7.1 - Sprijinirea unei cre╚Öteri favorabile ocup─ârii for╚Ťei de munc─â, prin dezvoltarea poten╚Ťialului endogen ca parte a unei strategii teritoriale pentru anumite zone, care s─â includ─â reconversia regiunilor industriale aflate în declin, precum ╚Öi sporirea accesibilit─â╚Ťii ╚Öi dezvoltarea resurselor naturale ╚Öi culturale specifice (Investi┼úii în infrastructura de turism), Apel dedicat Strategiei UE pentru Regiunea Dun─ârii (SUERD).

Eventualele observa╚Ťii ╚Öi propuneri pot fi transmise, la adresa regio@mdrap.ro, pân─â pe 9 iunie 2017. Acest apel se adreseaz─â unit─â┼úilor administrativ-teritoriale ╚Öi institu╚Ťiilor administra┼úiei publice locale din cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dun─ârii (SUERD).

Valoarea minim─â total─â a unui proiect este de 100.000 EUR, iar valoarea maxim─â total─â a proiectului nu va dep─â┼či 5.000.000 EUR echivalent în lei la cursul de schimb Inforeuro valabil la data lans─ârii apelului de proiecte. Aceste plafoane se aplic─â întregii valori a finan╚Ť─ârii nerambursabile.

* * *

Programul Opera╚Ťional Regional este unul dintre programele opera╚Ťionale din genera╚Ťia 2014-2020 implementate în România, cofinan╚Ťate din fondurile europene structurale ╚Öi de investi╚Ťii ┼či gestionate de Ministerul Dezvolt─ârii Regionale, Administra╚Ťiei Publice ┼či Fondurilor Europene (MDRAPFE), în calitate de Autoritate de Management.