POR - A fost aprobata versiunea finala a Ghidului Solicitantului pentru Apelul de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor Strategiei UE pentru regiunea Dunarii

Marti, 19 Decembrie 2017

Versiunea final─â a Ghidului Solicitantului - Condi╚Ťii specifice de accesare a fondurilor în cadrul în cadrul apelului de proiecte cu titlul POR/2017/3/3.1/B/SUERD/1, Axa prioritar─â 3, Prioritatea de investi╚Ťii 3.1, Opera╚Ťiunea B - Cl─âdiri Publice, Apel de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor Strategiei UE pentru regiunea Dun─ârii, în cadrul Programului Opera┼úional Regional (POR) 2014-2020, a fost aprobat─â ast─âzi, 19 decembrie 2017, prin ordin al ministrului fondurilor europene ╚Öi este publicat─â pe site-ul programului.

Ghidul specific con╚Ťine informa╚Ťiile specifice necesare în vederea deschiderii apelului de proiecte POR/2017/3/3.1/B/SUERD/1, de tip non-competitiv la nivel na╚Ťional, cu termen limit─â de depunere a cererilor de finan╚Ťare, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare ╚Öi de depunere a cererii de finan╚Ťare, condi╚Ťii de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instruc╚Ťiuni de completare a Cererii de finan╚Ťare de c─âtre solicitan╚Ťi. Depunerea cererilor de finan╚Ťare se face utilizând sistemul electronic - aplica╚Ťia MY SMIS.

Pentru preg─âtirea proiectelor este prev─âzut─â o perioad─â de aproximativ o lun─â de la data public─ârii Ghidului specific, astfel încât depunerea proiectelor se va face începând cu data de 19 ianuarie 2018, ora 10.00. Cererile de finan╚Ťare vor putea fi transmise pân─â la data de 19 iulie 2018, ora 10.00.

Programul Opera╚Ťional Regional 2014-2020 este unul dintre programele opera╚Ťionale din genera╚Ťia 2014-2020 implementate în România, cofinan╚Ťate din fondurile europene structurale ╚Öi de investi╚Ťii ┼či gestionate de Ministerul Dezvolt─ârii Regionale, Administra┼úiei Publice ┼či Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management.