MDRAP - Protocol de predare-primire

Vineri, 22 Februarie 2019

Ast─âzi, 22 februarie, viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvolt─ârii regionale ┼či administra┼úiei publice, a preluat conducerea Ministerului Dezvolt─ârii Regionale ┼či Administra┼úiei Publice (MDRAP) de la Eugen Teodorovici, ministrul finan┼úelor publice (ministru interimar al dezvolt─ârii regionale ┼či administra┼úiei publice pân─â pe 21 februarie 2019), în urma semn─ârii protocolului de predare-primire a activit─â┼úii MDRAP.

Cu aceast─â ocazie, viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu a subliniat c─â inten┼úioneaz─â s─â se familiarizeze cât mai repede cu programele ┼či proiectele pe care le deruleaz─â MDRAP, precum ┼či cu dosarele pe care ministerul le are la Pre┼čedin┼úia Consiliului Uniunii Europene: „Îi mul┼úumesc domnului ministru Teodorovici pentru eforturile depuse astfel încât activitatea în acest minister s─â continue în condi┼úii optime! Totodat─â, v─â asigur c─â m─â voi implica personal în toate proiectele ┼či programele coordonate de MDRAP pentru ca tot ceea ce am promis românilor prin Programul de Guvernare, ┼či este în sarcina ministerului, s─â fie pus în practic─â! În plus, voi merge foarte mult pe teren, pentru a m─â asigura c─â proiectele de infrastructur─â se desf─â┼čoar─â conform planific─ârii, pentru a putea fi predate beneficiarilor la timp!”

La rândul s─âu, ministrul finan┼úelor publice, Eugen Teodorovici, a subliniat: „Pe durata celor 45 de zile de interimat, am avut grij─â ca activitatea s─â se desf─â╚Öoare în cele mai bune condi╚Ťii ┼či s─â nu existe sincope. Îi urez succes noului ministru ┼či îl asigur pe domnul Suciu de întregul meu sprijin, ╚Ťinând cont de experien╚Ťa mea în administra╚Ťia public─â. Sunt convins c─â vom avea o bun─â colaborare în interesul cet─â╚Ťenilor ┼či al comunit─â╚Ťilor locale!”