Internship 2015: MDRAP participa cu 12 pozitii disponibile

Marti, 7 Aprilie 2015

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) participă cu 12 poziţii disponibile la ediţia din acest an a Programului oficial de Internship al Guvernului României:

  • 5 la Direcţia Etică, Integritate şi Bună Guvernare;
  • 2 la Unitatea de Politici Publice;
  • 3 la Direcția Comunicare;
  • 2 la Direcția Generală Programe Europene / Direcția Autoritatea de Management pentru Programe de Cooperare Teritorială Europeană.

Înscrierea se face online, pe internship.gov.ro, până la 31 mai 2015. Site-ul oferă informaţii generale: descrierea şi calendarul programului, criterii de participare şi modalitatea de înscriere. 

 

Tot aici, în secţiunea dedicată MDRAP, sunt postate informaţiile specifice pentru:

* * *

Programul oficial de Internship al Guvernului României se află la a treia ediţie. În primii doi ani, peste 180 tineri au avut oportunitatea de a se alătura pentru două luni Executivului, lucrând atât la sediul central al Guvernului, cât și în toate ministerele.

În anul 2015, alți 300 de studenţi şi tineri absolvenți au oportunitatea să facă parte din administrația centrală, în 77 instituții centrale timp de două luni, să-şi valideze reuşitele academice, să dobândească experienţă practică şi chiar să contribuie la eficientizarea aparatului administrativ prin aportul lor de idei, iniţiative şi cunoştinţe actualizate.

La ediţia precedentă a Programului, MDRAP a participat cu 9 poziţii disponibile.