Continua consultarea publica pentru contractele standard de achizitie aplicabile obiectivelor de investitii

Luni, 12 Iunie 2017

Dezbaterea publică pe marginea proiectului de hotărâre de Guvern pentru contractele standard de achiziție publică aplicabile obiectivelor de investiții, inițiat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a continuat astăzi, 12 iunie 2017, începând de la ora 10:00, în cadrul unui grup tehnic de lucru cu cei interesați să contribuie la forma finală a documentului.

În întâlnirea de azi s-au analizat condiţiile contractuale generale şi specifice pentru achiziția serviciilor de execuție. O întâlnire similară se va desfășura în perioada următoare, când vor fi puse în discuție aspecte legate de contractul de proiectare și execuţie.

Ședința de astăzi, condusă de Mihai Grigore, secretar de stat în MDRAPFE, a reunit 20 de participanți, reprezentanți ai organizațiilor patronale din domeniul construcțiilor, arhitecturii și urbanismului și ai instituțiilor publice.

Proiectul de act normativ a fost lansat în consultare publică luni, 29 mai, și prima dezbatere publică a avut loc pe 8 iunie, la sediul ministerului.