AM POCU anunta solicitarea de clarificari pentru apelul de proiecte POCU/89/3/7/

Marti, 30 Mai 2017

Autoritatea de Management pentru Programul Opera╚Ťional Capital Uman (POCU) informeaz─â solicitan╚Ťii c─â, începând cu data de 30 mai 2017, vor primi prin sistemul informatic MySMIS2014, de la comisiile de evaluare, solicit─âri de clarific─âri pentru evaluarea tehnic─â ┼či financiar─â pentru cererile de finan╚Ťare depuse în cadrul apelului de proiecte: POCU/89/3/7/Cre╚Öterea ocup─ârii prin sus╚Ťinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urban─â / Diaspora Start Up.

Solicitan╚Ťii sunt ruga╚Ťi s─â verifice periodic contul MySMIS2014 ╚Öi s─â r─âspund─â punctual, în termen de 3 zile lucratoare, la solicit─ârile primite, potrivit pa╚Öilor descri╚Öi în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Condi╚Ťii Specifice, Comisia de evaluare transmite solicitantului clarific─âri, atunci când evaluatorul consider─â c─â o informa┼úie lipse┼čte sau nu este suficient de clar─â pentru a putea finaliza procesul de evaluare în mod corespunz─âtor. Se poate solicita un singur set de clarific─âri pentru evaluarea tehnica si financiara.