AGENDA viceprim-ministrului Vasile Dîncu: miercuri, 9 martie 2016

Marti, 8 Martie 2016

Miercuri, 9 martie 2016, de la ora 10:00, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul dezvolt─ârii regionale ╚Öi administra╚Ťiei publice, va participa la deschiderea Conferin┼úei „Angajamentele României în cadrul Parteneriatului pentru Guvernare Deschis─â”. Evenimentul, organizat de Guvernul României cu ocazia Zilei Interna╚Ťionale a Datelor Deschise, face parte din seria ”S─âpt─âmâna Guvern─ârii Deschise” (5-11 martie 2016) ┼či va avea loc la Biblioteca Na┼úional─â, Sala Mircea Eliade.

S─âpt─âmâna Guvern─ârii Deschise” ofer─â prilej de dezbateri ╚Öi schimb de experien╚Ť─â pe teme privind angajamentele României în cadrul Parteneriatului pentru Guvernare Deschis─â, transparentizarea în achizi╚Ťii publice, s─ân─âtate, administra╚Ťie, jurnalism, justi╚Ťie, educa╚Ťie, accesibilitate informa╚Ťional─â, un parlament mai deschis.

Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ┼či Administra┼úiei Publice este una dintre institu┼úiile care particip─â activ la Parteneriatul pentru Guvernare Deschis─â, fiind prezent─â cu 35 de seturi de date pe portalul guvernamental dedicat public─ârii de date în format deschis https://data.gov.ro/dataset?organization=mdrap.