AGENDA viceprim-ministrului Vasile Dîncu: miercuri, 9 martie 2016

Marti, 8 Martie 2016

Miercuri, 9 martie 2016, de la ora 10:00, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, va participa la deschiderea Conferinţei „Angajamentele României în cadrul Parteneriatului pentru Guvernare Deschisă”. Evenimentul, organizat de Guvernul României cu ocazia Zilei Internaționale a Datelor Deschise, face parte din seria ”Săptămâna Guvernării Deschise” (5-11 martie 2016) şi va avea loc la Biblioteca Naţională, Sala Mircea Eliade.

Săptămâna Guvernării Deschise” oferă prilej de dezbateri și schimb de experiență pe teme privind angajamentele României în cadrul Parteneriatului pentru Guvernare Deschisă, transparentizarea în achiziții publice, sănătate, administrație, jurnalism, justiție, educație, accesibilitate informațională, un parlament mai deschis.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice este una dintre instituţiile care participă activ la Parteneriatul pentru Guvernare Deschisă, fiind prezentă cu 35 de seturi de date pe portalul guvernamental dedicat publicării de date în format deschis https://data.gov.ro/dataset?organization=mdrap.