A fost modificat Ghidul specific pentru apelul POR 2016/6/6.1/2 privind modernizarea drumurilor judetene

Joi, 7 Decembrie 2017

Ministerul Dezvolt─ârii Regionale, Administra╚Ťiei Publice ╚Öi Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis ordinul de modificare a Ghidului specific al solicitantului pentru accesarea fondurilor în cadrul apelului POR 2016/6/6.1/2, din cadrul POR 2014-2020. Astfel, principalele modific─âri prev─âd:

1. Admiterea tipului de inscriere provizorie in cartea funciara pentru proprietatea publica, pana la data emiterii autoriza╚Ťiei de construire aferente proiectului, dar nu mai târziu de maximum un an de la data intr─ârii în vigoare a contractului de finan╚Ťare.

2. Hot─ârârile de Guvern aprobate privind modificarea inventarului bunurilor care alc─âtuiesc domeniul public jude┼úean sau de interes local/ sau documente cadastrale ┼či înregistrarea imobilelor în registre se vor putea depune pana la data emiterii autoriza╚Ťiei de construire aferente proiectului, dar nu mai târziu de maximum un an de la data intr─ârii în vigoare a contractului de finan╚Ťare.

3. Actualizarea Ghidului solicitantului, inclusiv a clauzelor contractuale specifice, urmare a modific─ârilor formei de contract din Ghidul general, precum ╚Öi urmare a modific─ârii Legii 265/2008 prin care se elimin─â obligativitatea întocmirii auditului rutier pentru drumurile jude╚Ťene.

Restul condi╚Ťiilor ╚Öi prevederilor r─âmâne neschimbat.