ADR Sud Muntenia demareaza o noua caravana POR in Sud Muntenia

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2014 – 2020, demareaza o noua caravana de informare destinata autoritatilor publice locale de la nivelul acestei regiuni!

In cadrul acestei sesiuni de informare vor fi promovate oportunitatile de finantare din Axa prioritara 13 „Sprijinirea regenerarii oraselor mici si mijlocii”. Prin aceasta axa prioritara, regiunea Sud Muntenia dispune de o alocare financiara de 23,08 milioane de euro, depunerea cererilor de finantare putand fi realizata incepand cu data de 30 aprilie, pentru o perioada de patru luni pana in data de 30 august 2018.

Totodata, cu aceasta ocazie vor fi prezentate si analizate criteriile de eligibilitate pentru depunerea de aplicatii in cadrul apelurilor deschise in prezent pentru urmatoarele linii de finantare POR:

• Prioritatea de investitii 3.1, Operatiunea C – Iluminat public;

• Prioritatea de investitii 10.1 - apelurile dedicate invatamantului obligatoriu, anteprescolar si prescolar (O.S. 10.1), invatamantului profesional si tehnic si invatare pe tot parcursul vietii (O.S. 10.2) si universitatilor (O.S. 10.3);

• Prioritatea de investitii 2.1, Operatiunea B – Incubatoare de afaceri.

Prin aceasta sesiune de informare, ADR Sud Muntenia isi propune sa vina in sprijinul potentialilor beneficiari din regiunea Sud Muntenia–autoritati publice locale-, prin oferirea de informatii importante privind investitiile ce pot fi realizate cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile alocate regiunii Sud Muntenia, prin POR 2014 – 2020.

Caravana de informare este organizata astfel:

• 12 aprilie, ora 11:00 – Alexandria, sediul CJ Teleorman;

• 16 aprilie, ora 11:00 – Calarasi, sediul ADR Sud Muntenia;

• 19 aprilie, ora 11:00 – Pitesti, sediul CJ Arges;

• 23 aprilie, ora 11:00 – Ploiesti, sediul CJ Prahova;

• 26 aprilie, ora 11:00 – Targoviste, sediul CJ Dambovita.

In masura in care sunteti interesati sa participati la unul dintre seminariile de informare de mai sus, va rugam sa contactati Serviciul Comunicare – persoana de contact: Serban Georgescu, tel.: 0733/300.060, e-mail: comunicare@adrmuntenia.ro