Oportunitate: perfectionare intensiva la ENA

Agentia Nationala a Functionarilor Publici informeaza ca Scoala Nationala de Administratie (ENA) din Franta a lansat apelul la candidatura pentru Ciclul de Inalte Studii Europene (CHEE), 2018, o formare de excelenta pe teme europene, destinata profesionistilor francofoni.

Cursurile de formare CHEE se vor desfasura in perioada ianuarie – noiembrie 2018, in 10 module cu o durata de 3-5 zile la: Paris, Bruxelles, Strasbourg, precum si in diferite capitale europene, acestea fiind organizate pentru persoane cu functii de raspundere, atat din domeniul public, cat si din domeniul privat (din administratia publica, mediul afacerilor, media, din cadrul sindicatelor, din randurile asociatiilor etc.).

Se cere cunoasterea perfecta a limbii franceze si o intelegere la nivel mediu a limbii engleze. Candidatii trebuie sa exercite importante responsabilitati in domeniul lor de activitate si sa aiba cel putin 6 ani de experienta profesionala in domeniu. Ambasada Frantei in Romania va finanta o bursa de studiu unui candidat roman, sub rezerva acceptarii dosarului de inscriere de catre ENA.

Data limita de trimitere a candidaturilor este 16 octombrie 2017.

Detalii suplimentare pentru candidatura si depunerea acesteia pot fi obtinute pe pagina web a ENA si a Ambasadei Frantei

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact din partea Ambasadei este domnul Stephane Cesari: telefon 021 374 125 364, e-mail: stephane.cesari@diplomatie.gouv.fr

Sursa