Agenda minister

 

Va aducem la cunostinta ca perioada de depunere a aplicatiilor pentru primul Apel deschis (propuneri de proiecte normale) si pentru primul Apel restrâns (proiecte strategice) este prelungita pâna la data de 30.06.2017, ora 16:00 (EET).

De asemenea, va informam ca pachetele aplicatiei pentru cele doua solicitari de propuneri mentionate mai sus au fost revizuite. Corrigendum-ul nr. 4, aferent Apelului deschis si Corrigendum-ul nr. 4, pentru Apelul restrâns pot fi accesate pe pagina noastra de internet, în cadrul sectiunii Apeluri de proiecte, împreuna cu Ghidul Solicitantului pentru proiecte normale si Ghidul Solicitantului pentru proiecte strategice, actualizate.

Potentialii aplicanti sunt rugati sa ia la cunostinta aceste modificari de ordin tehnic si sa foloseasca varianta actualizata a Pachetului aplicatiei.

NOTA pentru aplicantii care au obtinut deja Extrasul de carte funciara: cu referire la cerinta din Ghidul Solicitantului, potrivit careia extrasul de carte funciara (title deed/tulajdoni lap másolat) eliberat de catre Oficiul de Cadastru, pentru fiecare imobil (teren si/sau cladire) afectat de investitie, nu poate fi mai vechi de 30 de zile calendaristice, mentionam ca respectivul document îsi mentine valabilitatea, în cazul în care nu a trecut mai mult de o luna între data emiterii documentului si data depunerii aplicatiei în eMS.

Publicat Miercuri, 31 Mai 2017