Planuri sectoriale de acțiune, rapoarte autoevaluare și rapoarte progres


Strategia pentru integritate a MDRAP aprobată prin Ordinul ministrului dezvoltării regionale şi administraţiei publice nr. 728/2015, publicat MO nr. 330/2015 (publicat 10-04-2015)


Codul de etica a personalului Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice


Programe de instruire

  • 2 sesiuni de formare de formatori
    În vederea creării unei rețele de formatori la nivelul MDRAP care vor avea capacitatea de a disemina, la rândul lor, cunoștințele dobândite, în perioada martie – aprilie 2014, în București, au fost organizate 2 sesiuni de formare de formatori la care au participat 29 persoane din cadrul ministerului.
  • 14 sesiuni de instruire
    Au fost organizate 14 sesiuni de instruire pe diferite teme, dedicate personalului MDRAP și structurilor din subordinea/ sub autoritatea ministerului, precum: comunicare intra- şi inter-instituţională, comunicare și relații publice, transparenţă decizională şi acces liber la informaţii de interes public, integritate şi responsabilitate în funcţia publică, integritate şi transparenţă în planificare şi execuţie bugetară, integritate şi transparenţă în managementul resurselor umane, integritate şi transparenţă în achiziţii publice. Sesiunile de instruire s-au desfășurat în perioada mai – iunie 2014, în București, la acestea participând un număr de 216 persoane din cadrul MDRAP și al structurilor din subordinea/ sub autoritatea ministerului.

Actualizat Joi, 26 Ianuarie 2017